Son en Breugel
info@synergy.nl

SYNERGY

is the creation of a whole that is greater than the simple sum of its parts.
Wij van Synergy geloven en acteren vanuit deze overtuiging.

Zoveel mensen, zoveel meningen… Wat de één handig vindt, vindt de ander overbodig, wat de één prachtig vindt, vindt de ander lelijk. We kijken nu eenmaal vanuit onze eigen perceptie en dat het vaak lastig bij het implementeren van een nieuw product of dienst binnen een organisatie. Kijk bijvoorbeeld alleen al eens naar de perceptie van ‘gebruiksvriendelijkheid’ van een bepaald systeemapplicatie.

Hoe krijg je gedeeld begrip en draagvlak binnen je organisatie en hoe worden alle eisen en wensen op een solide en chronologische wijze van alle belanghebbende geregistreerd en gefaciliteerd?

Wij van Synergy vinden dat iedere belanghebbende (stakeholder) in de mogelijkheid moet zijn om tijdig te worden geïnformeerd, om tijdig invloed te kunnen uitoefenen op het gewenstevereiste resultaat.

Business Transformatie

Veel bedrijven zijn gemotiveerd en zien het belang om te innoveren maar houden nog vaak (onbewust) vast aan het traditionele denken en werken.

De combinatie van moderne (Cloud) oplossingen en traditioneel denken en werken maakt het complex, onoverzichtelijk en demotiveert.

In de kern gaat het ons om Business Transformatie met IT-Alignement als specialisme.

Lees meer

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Een cliché, maar een goede voorbereiding zorgt ervoor dat het uiteindelijk werk sneller verloopt.

Om van organisatiebehoefte tot de uiteindelijke operationele uitvoering te komen, kan een lang, moeizaam en complex proces zijn.

Deze realisatie vereist het toepassen van een reeks van controles op de informatietechnologie en te organiseren rondom een logisch framework van IT-gerelateerde processen drivers en enablers.

Lees meer

Uitgebalanceerde Dienst en Product

Onze kwaliteit zit enkel niet in het standaard leveren van een product of dienst, maar in het bieden van een gebalanceerde behoefte hiervan.

learn more